Hlavní obsah

Mandrage ruší turné. Odehrají jen sobotní koncert bez zpěváka, možná poslední

Právo, Jaroslav Špulák

Skupina Mandrage na svém facebookovém profilu oznámila, že ruší téměř celé koncertní turné. Odehraje jen sobotní koncert v pražském Foru Karlín, ale bez zpěváka Víti Starého, který s ní přestal komunikovat. Z prohlášení vyplývá, že to možná bude poslední vystoupení kapely vůbec. Zpěváka za mikrofonem pro ten večer nahradí kamarádi skupiny Mandrage z řad hudebníků.

Foto: Petr Horník, Právo

Skupina Mandrage.

Článek

„Bohužel nemáme jinou možnost než oznámit, že s výjimkou koncertu v pražském Foru Karlín rušíme celé nadcházející turné Dlouhej únor. Všichni jsme do poslední chvíle věřili tomu, že to zvládneme a že to bude fajn. Že odejdeme ze scény s čistým štítem a třeba se zase jednou, celí šťastní, vrátíme. Naše plány ovšem náhle vzaly za své,“ píše kapela v prohlášení.

„Navzdory tomu, že jsme se všichni snažili, aby se Víťa dal do kupy, navzdory tomu, že jsme minulý týden začali všichni zase zkoušet, navzdory Víťovu zdánlivě znovu nabytému elánu, navzdory všem dohodám. Víťa s námi před dvěma dny opět prakticky přerušil komunikaci, v jedné z mála SMS zpráv, které nám poslal, stálo, že chce turné zrušit. A tak se nedá nic dělat,“ uvádí kapela.

Mandrage plánují pauzu

Kultura

Ta tvrdí, že se fanoušky v sobotu v pražském Foru Karlín rozloučí, jak nejlépe to půjde. „Voláme našim kamarádům, zpěvákům, producentům, všem, které máme rádi, a zveme je, aby nám pomohli pochovat naši kapelu. Ukazuje se, že máme kolem sebe spoustu skvělých lidí, kteří nás přijdou podpořit, řada z nich i přes své původní sobotní plány, a kteří se uvolili takhle narychlo naučit naše písničky. Zahrajeme si spolu naposledy, i když ne v sestavě, v kterou jsme do poslední chvíle doufali,“ píše kapela.

Skupina děkuje nakonec i svému zpěvákovi Víťovi Starému. „Nebýt tebe, tahle kapela by ani nevznikla a nikdo z nás by dneska nebyl takový, jaký je. Třeba to vážně ještě může být dobré. Myslíme na Tebe. Matyáš, Pepa, Coopi a Franta,“ doplňuje.

Vstupné za lístky na koncerty se bude vracet.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám