Hlavní obsah

Madonna si k výročí nadělí album tanečních remixů

Před čtyřiceti lety vyšel první singl americké zpěvačky Madonny Everybody. Právě kvůli tomuto výročí pracuje momentálně tato třiašedesátiletá umělkyně na albu, které bude sbírkou remixů písní, jejichž prostřednictvím dosáhla celosvětového úspěchu.

Foto: ČTK/AP

Madonna přizvala ke spolupráci na desce i kolegyni Katy Perry.

Článek

Jednou ze zpěvaček, které popová královna ke spolupráci na uvedeném albu pozvala, je Američanka Katy Perry. Společně mají dát nový charakter jednomu z největších Madonniných hitů. Nebylo však zatím zveřejněno, o jakou skladbu půjde.

Loni zpěvačka na letošní rok ohlásila nejedno hudební překvapení. V lednu prostřednictvím Instagramu informovala o své intenzivní práci na tanečních remixech svých nejlepších a nejpopulárnějších písní.

V únoru pak mohli fanoušci na jejím profilu slyšet ukázku z nové verze písně Frozen, která má brzy vyjít.

Podle informace člověka z Madonnina blízkého pracovního týmu, kterou získal list The Sun, tráví zpěvačka v nahrávacím studiu již několik týdnů mnoho hodin denně. Zdroj také prozradil, že Katy Perry by se měla připojit co nejdříve.

„Madonna je už léta velkou fanynkou Katy a v minulých letech opakovaně mluvila o nahrání společné písně s ní. Se vznikem nápadu natočit remixy jejích největších hitů se tento sen stal reálným,“ citoval list svůj zdroj.

Madonna prý nechce s novým albem příliš dlouho otálet a držet fanoušky v napětí, takže lze počítat s tím, že kompilace remixů se na veřejnost dostane ještě před říjnovým jubileem.

Madonna Louise Veronica Ciccone, vystupující pouze pod prvním jménem, je na hudební scéně od roku 1979. První singl Everybody vydala 6. října 1982. Debutové album nazvané Madonna vyšlo v roce 1983.

Od té doby má na kontě čtrnáct studiových alb, šest koncertních a osmdesát osm singlů. Celosvětově prodala více než 300 milionů nahrávek.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám