Hlavní obsah

Letošní Grammy uctí památku Michaela Jacksona

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořadatelé letošního udílení hudebních cen Grammy připravují velkolepé představení na počest zesnulého zpěváka Michaela Jacksona. Součástí show bude také 3-D videoklip, který popová hvězda natočila před svou smrtí. Informovala o tom agentura AP.

Foto: Profimedia.cz

Michael Jackson (1958 - 2009)

Článek

Videoklip byl natočen k Jacksonově písni Earth Song a měl být ústředním bodem jeho loňských koncertů v Londýně. Zpěvák však zemřel 25. června na předávkování léky.

Podle producenta Kena Ehrlicha to bude poprvé, co udílení hudebních cen zpestří 3-D videoklip. Na pódiu k videoklipu zazpívají Usher, Céline Dionová, Carrie Underwoodová, Jennifer Hudsonová a Smokey Robinson. Michael Jackson bude při slavnostním večeru oceněn za celoživotní dílo.

Hudební ceny Grammy se udělují ve více než stovce kategorií od rapu, folku, gospelu po jazz, klasickou hudbu a mluvené slovo. Hlasují v nich odborníci působící v hudebním průmyslu. Ceny budou udělovány v noci na 1. února v Los Angeles.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám