Hlavní obsah

Kytarista Rudy Linka uvádí vánoční speciál ze Šumavy

Novinky, Stanislav Dvořák

Kytarista Rudy Linka vítá pravidelně své hosty pořadu Linka na šumavské chalupě prostřednictvím ČT art. Vánoční speciál ale uvádí on-line.

Rudy Linka

Článek

„Našimi hosty byly ty úplně největší osobnosti našeho hudebního světa, nejen osobnosti, ale přímo legendy: Václav Neckář, Ivan Mládek, Petr Lipa, Lenka Filipová, Guma Kulhánek, Vladimir Merta. A ti, kteří jsou na dobré cestě se legendami stát: Debbi, Vojta Dyk, Dan Bárta a Pavel Šporcl. Ti všichni si udělali čas, přijeli na Šumavu a zahráli se mnou úplně bez jakékoli přípravy na společném závěrečném jam sessionu. K tomu je třeba nejen silná dávka profesionality, ale i odvahy a smyslu pro dobrodružství. Moc jim za to všem děkuji,“ vzkázal Linka.

„Co určitě pomohlo, a já to vím z mailů, které mi diváci posílají, je, že letos začala moje žena Anna vařit pro hosty oběd. Je úžasné, kolik lidí si Annu oblíbilo a přeje si, aby Anna byla na obrazovce více, a já si říkám, jaké štěstí, že naše příjmení je úplně stejné - Linka, protože jinak by se úplně lehce mohlo stát, že by ČT navrhla aby se pořad přejmenoval na Linková,“ dodal.

„Za celý tým, který Linka show připravuje, děkujeme všem, kteří se každý pátek na nás dívali, i těm, kteří nás mezi všemi Netflixy a HBO na webu našli a přejeme vám pohodové Vánoce a jen to dobré v roce 2021.“

Video spusťte zde.

Reklama

Výběr článků

Načítám