Hlavní obsah

Klip k písničce Mám ráda život uvádí nové album Lucie Bílé

Právo, jaš, kul

Po více než třech letech od vydání alba Hana se Lucie Bílá vrátila do bratislavského studia Littlebeat, aby tam natočila nové studiové album Ta o mně. Vychází v pátek 18. října. První singl z nové desky současně představuje píseň Mám ráda život s klipem v režii Terezy Kopáčové a s kamerou Jana Malíře.

Nový klip Lucie Bílé k písni Mám ráda životVideo: Supraphon

 
Článek

O mimořádném přístupu k realizaci nového alba svědčí skutečnost, že se na ně vybíralo z více něž čtyřiceti původních písní, z nichž následně producenti s Lucií připravili třiadvacet demonahrávek, ze kterých se nakonec na album dostalo třináct nejlepších. Dbalo se nejenom na hudební složku, ale zcela zásadně i na jednotlivé texty.

Často jsou témata zpracována na přímý podnět Lucie Bílé, a tak je hlavním leitmotivem láska ve všech možných podobách a radost ze života. Mezi autory písní se objevují Marek Ztracený, momentálně jeden z našich nejpopulárnějších zpěváků a také autor písniček pro další úspěšné interprety, Jana Infeldová, Jan Vávra, Jana Kirschner, Marcell, Petr Soukup a další.

Foto: Supraphon/Lenka Hatašová

Lucie Bílá.

„Nové album je opravdu vymazlené. Za dva roky jsem nazpívala třiadvacet písniček a z toho třináct těch nej prošlo posledními úpravami producenta, aranžéra a mistra zvuku Martina Maxa Šrámka a Andreje Hrušky. Díky tomu, že písničky psali přátelé a lidé, kteří mě znají, je album jako mé vyprávění o tom, na co myslím, co mi dělá radost a co mě naopak dohání k šílenství,“ prozradila zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám