Hlavní obsah

Keith Richards zase perlil. Doporučil Jaggerovi, aby se už nerozmnožoval

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kytarista Keith Richards se omluvil Micku Jaggerovi za nechutnou poznámku, že je na čase „to ušmiknout”. Šlo o reakci na to, že se 73letému Jaggerovi zhruba před rokem narodilo další dítě. Rockeři si to vysvětlili a společné turné po Evropě není nijak ohroženo.

Foto: Profimedia.cz

Keith Richards

Článek

Rozjařený Richards v rozhovoru pro Wall Street Journal doporučil frontmanovi Rolling Stones vasektomii.

„Mick je starý nadržený parchant… Už je na čase to ušmiknout, v tomhle věku nemůžete být táta,” uvedl.

Když rozhovor vyšel, kytarista si uvědomil, že to nebyla nejvhodnější gratulace k dítěti. „Hluboce lituji poznámek, které jsem udělal o Mickovi ve Wall Street Journalu. Bylo to za čarou. Už jsem se mu omluvil osobně,” dodal Richards.

Rolling Stones potvrdili velké evropské turné, které se zastaví 4. července i v pražských Letňanech. Turné No Filter připomene nejlepší hity za půl století existence „stounů”, ale není vyloučen ani nový materiál. Richards slíbil, že Rolling Stones nehodlají skončit a nové řadové album se chystá, i když je v rané fázi. V roce 2016 vydali desku coververzí Blue and Lonesome.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám