Hlavní obsah

Keira Knightleyová jedná o roli v dramatu Anna Karenina

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Literární klasika 19. století je opět spojována s herečkou Keirou Knightleyovou, která se proslavila v Pýše a předsudku. Studio Working Title plánuje velkolepou verzi románu Lva Nikolajeviče Tolstého Anna Karenina.

Článek

Scénář píše slavný Tom Stoppard a režie se ujme Joe Wright, který má na kontě úspěšná historická dramata Pýcha a předsudek a Pokání. S herečkou již podle serveru Mail Online jednal a mezi adeptkami na hlavní roli je na prvním místě, ale žádná smlouva zatím podepsána nebyla. Není jisté, kdy se film začne natáčet.

Tim Bevan z firmy Working Title uvedl, že s Joe Wrightem pracují na několika projektech současně a Anna Karenina je jedním z nich.

"Neříkám, že jsem rozhodnutý, ale na Anně Karenině něco je. Tom Stoppard a Joe Wright, to zní dobře."

Anna Karenina byla mimo jiné velmi oblíbená hrdinka hollywoodských studií. Greta Garbo ji hrála dokonce už v roce 1927, ještě v éře němého filmu. Celkově existuje více než dvacet adaptací pro film a televizi.

Reklama

Výběr článků

Načítám