Hlavní obsah

Karma, Kate Ryan a Verona na Mega Show

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Hvězdy populární hudby vystoupí ve čtvrtek od 18 hodin v pražské T-Mobile Areně na benefiční Mega Show. Představí se na ní chorvatská taneční skupina Karma, belgická zpěvačka Kate Ryan, Leoš Mareš, Black Milk, Bohuš Matuš, Lucka Vondráčková, Verona, Roxy a stepařská skupina Wings v čele s členkou Stomp Carlie Rebecou Jefferson.

Foto: Jan Kaše

Kolona vojenských vozidel

Článek

V průběhu akce budou moci diváci na plátně spatřit populárního anglického zpěváka Robbieho Williamse jako vyslance dobré vůle britského výboru pro UNICEF. V několikaminutovém vzkazu bude hovořit o problematice obchodování s dětmi. V České republice bude tento spot uveden poprvé.

"Je to velmi potřebná akce," uvedla pro Právo zpěvačka Lucie Vondráčková. "Přišlo mi na místě se jí zúčastnit, protože konkrétně obchodování s dětmi mi už strašně dlouho pije krev. Zazpívám dvě písničky ze své nové desky."

Výtěžek z Mega Show bude věnován na podporu programu UNICEF, který je zaměřen proti obchodování s dětmi. Vstupenky budou na místě k dostání za 420 Kč. "Lidi by měli přijít proto, aby se pobavili a aby současně podpořili dobrou myšlenku, kterou Mega Show má," zakončila Vondráčková.

Původně avízovaní Němci Dick Brave And The Backbeats se koncertu nezúčastní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám