Hlavní obsah

Kapitán Kirk bude mít talk-show, pozval i pana Spocka

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanadský herec William Shatner, kterého znají milióny lidí ze seriálu Star Trek jako kapitána Kirka, se dal na moderování. Jeho nová talk-show startuje v těchto dnech v Americe a chce prý odhalovat pravdu o celebritách.

Foto: ČTK

Herec William Shatner

Článek

Sedmasedmdesátiletý Shatner si do své show pozval mimo jiné i Leonarda Nemoye. Jaké tajemství může po letech vytáhnout z oblíbeného pana Spocka, lze jen těžko odhadovat (že by něco o jeho špičatých uších?). Pravděpodobně se v dalších dílech objeví i další startrekovský herec George Takei, takže skalní "trekkies" mají tuto show téměř povinnou.

Shatner už natočil třináct rozhovorů, mluvil např. s komikem Timem Allenem, který je populární i u nás jako Kutil Tim nebo s hercem Jonem Voightem, otcem Angeliny Jolie.

William Shatner je typickým příkladem herce, jehož veškerou činnost zastínila jedna role - kapitán Kirk. Hrál však od padesátých let v desítkách filmů jako Norimberský proces (1961), Připoutejte se, prosím 2 (1982) nebo v seriálu Columbo. V poslední době se objevil v komedii Vybíjená a v seriálu Boston Legal.

Reklama

Výběr článků

Načítám