Hlavní obsah

Kapela FROM a Raego posilují v nové písni víru v sebe sama

Právo, jaš, kul

Teplická poprocková formace FROM nabízí novou písničku Vocogo. Společný počin s raperem Raegem je pro ni vůbec první spoluprací s jiným interpretem. Ke skladbě vznikl videoklip.

FROM a Raego v klipu ke společné písni VocogoVideo: BrainZone

 
Článek

„Kluci mi písničku poslali přes Instagram a během deseti minut jsem jim volal zpět, že do toho s nimi jdu,“ vysvětlil Raego, jak rychle byl pro spolupráci rozhodnut.

Zpěvák kapely FROM Filip k tomu dodává: „Je to náš první singl, na němž jsme se v tvorbě totálně uvolnili a zkusili být více pozitivní a v klidu. Text napsal Petr Harazin, který od nás dostal jasné zadání: už žádný depky, život je skvělý a je třeba si ho užívat, jak to jen jde.“

Foto: archiv umělce

Raego je v klipu hostem.

Videoklip k písni Vocogo byl natočen v okolí Teplic a posiluje víru v sebe sama. Píseň totiž pojednává o tom, že každý z nás svou cestu životem najde a není třeba tlačit na pilu. Scénáře se chopila Monika Hlinková a kameru vedl mladý režisér Adam Čada. Mix a mastering písničky zajistil Ecson Waldes.

FROM mají za sebou singl V síti, který překonal hranici pěti miliónů zhlédnutí na YouTubu. Kapela plánuje na sklonku roku 2020 vydat druhé autorské album a ještě během letošního roku chce vydat minimálně další dva videoklipy.

Reklama

Výběr článků

Načítám