Hlavní obsah

Kaiser s Lábusem představil Tlučhořovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Stylově, za účasti Rodinky Tlučhořových se v pražském Bijásku Kotva konala ve čtvrtek večer prezentace knihy Jan Czecha Kaiser, Lábus a Rodinka Tlučhořových. Oba potvrdili své kvality, když na místě zaimprovizovali a představili známé postavy z rozhlasového seriálu.

Foto: Josef Zajíc

Zuzana Vítečková z tanečního klubu KATLEN se svými poháry.

Článek

Diskutovali na téma jak to, že je o nich knížka a co tam dělají ti dva pochybní komici Kaiser s Lábusem.

Kniha představuje kultovní seriál, který se bez přestávky vysílá týden co týden od 1. října 1991. Zachycuje nejen stručné obsahy děje šesti set dvaceti osmi dílů, ale také přepis některých scének, jenž ukazuje, že ani v psané podobě bez osobitého podání samotných autorů neztrácí Rodinka Tlučhořových vtip. Součástí knihy jsou také medailóny obou herců.

Autor Jan Czech pro Novinky řekl: "Tlučhořovi jsou výjimečný fenomén, který ovšem potvrzuje, že Oldřich Kaiser je mnohem normálnější, než jak prezentuje. Jinak by totiž nebyl schopen týden co týden přicházet s novým dílem." I kniha připomíná, že Kaiser je velký recesista, který dokáže využít záliby bulvárního tisku pro skandály k fascinujícím mystifikacím.

Divadelní kritik Vladimír Hulec dokonce přirovnal jejich schopnost přecházet z role do role k umění Vlasty Buriana.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám