Hlavní obsah

Iva Frühlingová přistižena s Láskou. Natočili spolu písničku a klip

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písničkář Láska vydal nedávno albový debut s názvem Deska a už pracuje na novém materiálu. Do duetu si nyní pozval zpěvačku Ivu Frühlingovou. Společná píseň Světová hvězda si z obou protagonistů utahuje, zábavnou formou zmiňuje úskalí soužití známé tiktokerky a muzikanta.

Iva Frühlingová a Láska v klipu Světová hvězdaVideo: archiv umělců

 
Článek

„Když písnička vznikala, neměl jsem jasnou představu o tom, kdo by to se mnou měl zpívat. Ale ještě dříve, než byl song napsaný, svedla nás náhoda s Ivou, za což jsem zpětně moc rád. Iva byla vždycky skvělá zpěvačka. A když jsme se na jaře sešli poprvé u ní doma a finalizovali spolu text, bylo mi jasné, že to bude dobré,“ popisuje vznik písně hudebník.

Frühlingová nedávno v doprovodu svého kolegy Václava Vaňury alias písničkáře Lásky natáčela v ulicích Kutné Hory. Zpěvačka, která se v posledních měsících začíná opět hudebně angažovat, si s ním za tímto účelem vyrazila za ruku na odpolední procházku.

„S Ivou jsme dobří přátelé a kolegové, náš vztah je čistě pracovní,“ tvrdí písničkář Láska.

Videoklip k písni Světová hvězda obsahuje i unikátní sestřihy osobních videí obou protagonistů, diváci tak mohou nakouknout do TikTok kuchyně Ivy Frühlingové nebo soukromí písničkáře Lásky.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám