Hlavní obsah

Krucipüsk ruší koncerty. Zpěvák měl vážnou nehodu na motorce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Rušíme naplánované koncerty, oznámila v úterý večer česká kapela Krucipüsk na své facebookové stránce. Důvodem je hospitalizace jejich zpěváka Tomáše Hajíčka, který se zranil při dopravní nehodě během jízdy na motorce.

Foto: archiv kapely

Skupina Krucipüsk

Článek

„Ahoj naši kamarádi, příznivci a všichni krucifans. Máme pro vás bohužel velmi špatnou zprávu, včera (v pondělí) v dopoledních hodinách měl Tomáš velmi vážnou dopravní nehodu na motorce, odkud ho převezli vrtulníkem do pražské nemocnice, kde podstoupil několikahodinovou operaci. Jelikož nad nim stojej všichni svatí i pekelní, tak nehodu přežil, ale stále je ve vážném stavu…,“ stojí ve vydaném prohlášení, které se objevilo na stránce skupiny pod názvem BAD NEWS.

Kapela dále uvedla, že vystoupení zatím ruší do konce května. Vše ale záleží na zdravotním stavu zraněného zpěváka.

Krucipüsk je česká hudební skupina hrající metal, thrash metal a hardcore. Aktuálně vystupuje ve složení Tomáš Hajíček, David Pavlík, Josef Křeček a Tomáš Hajíček ml. Na české hudební scéně se pohybuje od let 1990/1991.

Tři sestry Banditos a Krucipüsk slaví

Vaše zprávy

Nová deska Krucipüsku inspirována Kelty

Kultura

Reklama

Související témata:
Krucipüsk

Výběr článků

Načítám