Hlavní obsah

Koncert Bruce Springsteena je přeložen na neurčito

Americký rocker Bruce Springsteen v úterý v Praze nevystoupí. Pořadatelská společnost Live Nation oznámila, že jeho koncert je kvůli nemoci odložen na neurčito.

Foto: Live Nation

Bruce Springsteen se vrátí do Prahy

Článek

„Z důvodu zdravotních komplikací zpěváka Bruce Springsteena se odkládá koncert Bruce Springsteen a The E Street Band, který se měl odehrát 28. 5. 2024 na pražském letišti Letňany,“ stojí ve zprávě na sociálních sítích společnosti.

Přiloženo je i vyjádření managementu Bruce Springsteena. V něm je napsáno: „Po včerejším odkladu koncertu v Marseille kvůli problémům s hlasivkami dospěli lékaři na základě dalších vyšetření a konzultací k závěru, že Bruce Springsteen by neměl příštích deset dní vystupovat. S ohledem na tuto skutečnost je nutné dodatečné odložení vystoupení na letišti Letňany v Praze, původně plánovaného na 28. května, a na stadionu San Siro v Miláně, původně plánovaného na 1. a 3. června.“

Nové termíny těchto koncertů budou oznámeny v nejbližší době. Zájemci o vrácení peněz je budou moci získat v místě původního nákupu.

Ministrant, který propadl rocku. V úterý v Praze vystoupí Bruce Springsteen

Hudba

Za McCartneym přiletěli na Glastonbury Bruce Springsteen a Dave Grohl

Kultura
Související témata:

Výběr článků

Načítám