Hlavní obsah

Fanoušci Depeche Mode se fotili na Karlově mostě. Na chvíli ho ucpali

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobrá tisícovka fanoušků britské skupiny Depeche Mode se sešla v sobotu po čtrnácté hodině na Křižovnickém náměstí u Karlova mostu v Praze, aby vznikla jejich společná fotka. Ze Staroměstské mostecké věže je snímal fotograf Tomáš Martínek.

Setkání fanoušků Depeche Mode na Křižovnickém náměstíVideo: Stanislava Benešová, Novinky

 
Článek

Focení se nezúčastnili jenom čeští fanoušci. Dorazili i příznivci ze Slovenska, Německa, Polska a dalších zemí. Někteří v Praze zůstali po čtvrtečním koncertu skupiny, jiní se zase chystají do O2 areny na ten druhý, který se odehraje dnes večer.

První jejich společný snímek vznikl na Křižovnickém náměstí, druhý pak na začátku Karlova mostu hned za Staroměstskou mosteckou věží. V tu chvíli fanoušci, kteří byli převážně odění v černém, most na několik minut zneprůchodnili.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Fanoušci Depeche Mode na chvíli zablokovali Karlův most

„Jsem spokojený. Přišlo hodně lidí, je nádherné počasí a fotky se povedly,“ řekl po skončení focení Novinkám.cz organizátor setkání Filip Macháček.

Potěšilo ho i to, že před začátkem focení se mezi fanoušky objevil Peter Gordeno, koncertní klávesista a baskytarista Depeche Mode. „Na čtvrteční warm up party v klubu Futurum přišlo pár lidí z týmu Depeche Mode, na noční after party do klubu Roxy podle Petera prý také někdo dorazí,“ dodal Macháček.

Historicky první společná fotografie fanoušků Depeche Mode vznikla na náměstí v Ostravě v devadesátém roce. „Od té doby jsme se nefotili, až loni u příležitosti koncertu kapely v Letňanech vznikla fotka na Staroměstském náměstí,“ uzavřel Macháček.

Depeche Mode to rozjeli v O2 areně

Kultura

Reklama

Výběr článků

Načítám