Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Tečka. Českou tragikomedii sesadila partička barevných pejsků

Novinky, kat

Tragikomedie Patrika Hartla Prvok, Šampón, Tečka a Karel se loučí s prvním místem v žebříčku návštěvnosti českých kin. Čtyři „zoufalce” řešící krizi středního věku přemohla partička roztomilých štěňátek, která musí zachránit svět.

Foto: Paramount Pictures

Tlapková patrola přilákala do českých kin více než 39 tisíc diváků.

Článek

Umějí řídit letadlo, hasit požáry a spoustu dalších potřebných věcí. Navíc jsou samozřejmě neskutečně roztomilí, takže není divu, že je milují děti po celém světě. Psí hrdinové seriálu Tlapková patrola, jejichž figurky už před pár lety stihly zaplavit pulty hračkářství, se dočkali vlastního filmu. V něm vytáhnou do boje proti zlému starostovi, který chce nejen zničit všechny mraky, ale navíc nemá rád psy...

Foto: Bontonfilm

Čtyři kamarádi řeší krizi středního věku, samozřejmě každý po svém.

Druhé místo patří zmíněné tragikomedii Prvok, Šampón, Tečka a Karel. Čtyři kamarádi, procházející krizí středního věku, se rozhodnou vyhlásit nudě válku a čelit odvážným výzvám. Provokativní hra, kterou rozjedou, je ve snaze dokázat, že jsou pořád opravdoví chlapi, přiměje konečně začít zase dělat stejné „kraviny” jako zamlada. V titulních rolích se objeví Martin Pechlát, Hynek Čermák, Martin Hofmann a David Švehlík.

Pomyslný bronz patří americké akční komedii Free Guy s Ryanem Reynoldsem v hlavní roli. Bankovní úředník, kterého ztvárňuje, zjistí, že je součástí videohry. A jak už to tak v hollywoodských akčních filmech bývá, rozhodne se stát hrdinou, který bude zachraňovat svět.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.12.Tlapková patrola ve filmu39 198
2.1.Prvok, Šampón, Tečka a Karel39 097
3.2.Free Guy22 271
4.3.Deníček moderního fotra17 270
5.-Večírek10 870
6.4.Gump - Pes, který naučil lidi žít7 775
7.-Temný dům5 368
8.7.Croodsovi: Nový věk5 083
9.5.Králíček Petr bere do zaječích4 671
10.8.Sebevražedný oddíl2 771
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám