Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Špačci se slétli na Bobule, suverénnímu Bourákovi spadl hřebínek

Novinky, kat

Do kin přišla „trojka” české komedie z vinařského prostředí a hned první víkend přilákala jednoznačně nejvíce diváků. Na 3Bobule jich od čtvrtka do neděle dorazilo více než 33 tisíc, což naznačuje, že by se lidé po skončení koronavirových omezení pomalu, ale jistě mohli začít vracet do poloprázdných kinosálů.

Foto: Bioscop

Tereza Ramba ve filmu 3Bobule.

Článek

V rolích Honzy a Kláry, ústředního páru odlehčené letní komedie 3Bobule, se opět představí Kryštof Hádek a Tereza Ramba (dříve Voříšková), jejichž postavy se od minulého dílu staly rodiči dvojčat a majiteli vinařství. Jejich vztah ovšem prochází krizí, které úplně nepomůže návštěva Honzova dávného kamaráda Jirky v podání Lukáše Langmajera. Ten s sebou kromě svého pubertálního syna, kterého navíc unesl, přiveze také celou řadu průšvihů. V dalších rolích se objeví například Miroslav Táborský, Braňo Deák či Karel Roden, zazní i hlas loni zesnulého Václava Postráneckého.

Foto: Constantin Film DE

Jaká tajemství prozradí na partu přátel jejich mobilní telefony?

Na druhém místě s velkým odstupem zůstala německá komedie Téměř dokonalá tajemství o partě přátel, kteří se během společné večeře dohodnou, že vše, co přijde na jejich telefony, bude čteno či puštěno všem. Ze začátku se všichni chvástají, že před svými partnery nemají co skrývat, a na nebezpečnou hru přistoupí. Od té chvíle každý trne, aby ty vibrace, co se právě ozývají, nevycházely právě z jeho telefonu...

Bronz patří českému dokumentu V síti, v němž se tři mladistvě vyhlížející herečky vydávají za nezletilé dívky a nechají se kontaktovat skutečnými sexuálními predátory. Frajírek Bourák v podání Ivana Trojana, který minulé dva týdny s cigárem v koutku okupoval pomyslný trůn, spadl tento týden až na šesté místo.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-3Bobule33 067
2.2.Téměř dokonalá tajemství6 579
3.4.V síti3 960
4.5.Frčíme3 010
5.3.Lassie se vrací2 412
6.1.Bourák2 368
7.8.Ježek Sonic1 738
8.6.Ledová sezóna: Ztracený poklad1 440
9.25.Přes prsty1 180
10.7.Chlap na střídačku832
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám