Hlavní obsah

Wolowitz z Teorie velkého třesku bude řešit vraždy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec Simon Helberg alias Howard Wolowitz z Teorie velkého třesku získal roli v chystaném seriálu Poker Face.

Foto: Profimedia.cz

Simon Helberg

Článek

Ačkoliv tvůrci jsou zatím velmi opatrní na prozrazování informací, Poker Face vypadá jako normální procedurální série (soustředící se hlavně na proces vyšetřování zločinu).

Hlavní role se ujala Natasha Lyonneová, která má v každé epizodě řešit novou vraždu. Současně je i výkonnou producentkou. Vedle ní si zahrají Simon Helberg, Joseph Gordon-Levitt, Benjamin Bratt, Stephanie Hsuová, David Castañeda a Tim Meadows.

Foto: Profimedia.cz

Natasha Lyonneová

Helberg se proslavil jako Howard Wolowitz, jedna z hlavních postav seriálu Teorie velkého třesku. Natočil 275 epizod a stal se jedním z nejslavnějších herců na světě. Jeho další role Teorii velkého třesku rozhodně nezastínily, objevil se sice ve filmech jako Anette, Božská Florence nebo Seriózní muž, ale pro většinu diváků zůstává Wolowitzem.

Jeho kolegyně Kaley Cuocová (Penny z Teorie velkého třesku) se docela úspěšně uchytila na HBO v sérii Letuška se Zosií Mametovou, Griffinem Matthewsem a Denizem Akdenizem.

RECENZE: I jako letuška v thrilleru je Cuocová v podstatě Penny

Film

V první sérii se letuška ocitla v hotelovém pokoji v Bangkoku s mrtvým chlapíkem, kterého sotva znala. Zazmatkovala a začala prchat před zákonem, i když s jeho smrtí neměla nic společného. V další řadě se letuška Cassie zapletla se CIA.

Seriál Poker Face vyrábí platforma Peacock. Datum premiéry zatím neuvedli.

Reklama

Výběr článků

Načítám