Hlavní obsah

Veronika Khek Kubařová povýšila na královnu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pohádce Tajemství staré bambitky 2 se vrací loupežník Karaba v podání Ondřeje Vetchého i rádci Miroslav Vladyka a Jiří Lábus. Nově přibyla královna Veroniky Khek Kubařové.

Tajemství staré bambitky 2 a Veronika KubařováVideo: BIOSCOP CZ

 
Článek

V pohádce se představí také Valentýnka Bečková, Václav Noid Bárta, Petr Štěpánek a Markéta Plánková. Královně se moc nedaří vládnout a navíc odradí všechny ženichy.

Foto: Bioscop

Veronika Kubařová

„Točit takhle na zámku byl pro mě splněný sen. Dětský. Protože, když jsme jako malí chodili na hrady a zámky, všude byly zátarasy a provazy, kam už se nesmí. A teď člověk díky pohádce může jít a může se opatrně dotknout těch věcí, těch zlatých ozdobných ornamentů a je to fakt krásný, takže to si moc užívám. Když jsem přišla poprvé, tak jsem fakt měla takovou chvilku, kdy jsem jen civěla, protože to je opravdu neuvěřitelná nádhera – ten strop, ta kopule, to zlato všude a sedla jsem si na trůn, což taky samo o sobě dává člověku nějaký pocit, v tom prostoru uprostřed,“ řekla Kubařová.

Tajemství staré bambitky 2 má vstoupit do kin 10. února 2022.

Reklama

Výběr článků

Načítám