Hlavní obsah

Velkolepý trailer zve na Spielbergovu West Side Story

Nová verze muzikálu West Side Story režiséra Stevena Spielberga nastoupí v prosinci do kin. Nyní nabízí trailer, který naznačuje, že půjde o velkolepě natočené romantické retro, žádný posun do současnosti se nekoná.

Trailer k filmu West Side Story

 
Článek

Notoricky známý příběh o lásce se odehrává v prostředí pouličních gangů v New Yorku padesátých let. Mladičká Portoričanka Marie se zamiluje do milého chlapce Tonyho, ale příbuzní ani celá její čtvrť to nehodlají trpět – Tony je totiž bílý. Spielberg natočil novou verzi podle scénáře Tonyho Kushnera, držitele Pulitzerovy ceny a ceny Tony.

Foto: Falcon

West Side Story

Marii si zahrála Rachel Zeglerová, začínající kolumbijsko-americká herečka. Anitu ztvárnila Arina De Bose, známá z muzikálů jako Hairspray, Les Misérables, Motown a Summer: The Donna Summer Musical, a Tonyho herec Ansel Elgort z filmů Baby Driver či Hvězdy nám nepřály. V dalších rolích se představí David Alvarez (Bernardo), Mike Faist (Riff), Josh Andrés Rivera (Chino), Ana Isabelleová (Rosalía), Corey Stoll (poručík Schrank), Brian d’Arcy James (strážník Krupke) a Rita Morenová (Valentina).

Původní film West Side Story pochází z roku 1961, hlavní hrdinku tehdy hrála herečka Natalie Woodová a její mužský protějšek George Chakris. Novinka je ale spíše adaptací divadelního muzikálu než filmu.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Výběr článků

Načítám