Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: V kinech bodují horory. Úsměv a Halloween končí. Dotahují je pohádky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Diváci o víkendu opět ve větším počtu zamířili do kin. Vybírali si prakticky jen mezi dvěma žánry – mezi horory a pohádkami. Nejvíce si jich koupilo lístek na snímek Úsměv. Z pohádek bodovala premiéra snímku Websterovi ve filmu, o sympatické rodině pavoučků.

Trailer k filmu Halloween končíVideo: CinemArtCZ

 
Článek

Naopak Jan Žižka po týdnech spanilé jízdy začal propadat. Ovšem podařilo se mu zároveň překonat třistatisícovou hranici návštěvnosti.

Adam Mišík je emo pavouček

MFF KV

Z novinek bodoval vedle Websterových, kde zní mimo jiné hlas Adama Mišíka, také horor Halloween končí.

Nabízí příběh, u něhož se můžete směle bát. Přes čtyřicet let se Michael Myers marně snaží připravit o život Laurie Strode. Navzdory tomu, že výčet jeho obětí připomíná telefonní seznam, Laurie se vždycky podařilo vyklouznout. Z role bezbranné čekatelky na smrt se navíc během let transformovala v neohroženou bojovnici, která ví, že nejlepší obranou je útok.

Mimoni stále táhnou

Své pozice si v návštěvnosti kin drží také divácký hit filmového festivalu v Cannes Trojúhelník smutku, který patří k tomu nejzábavnějšímu, co můžete nyní v kinech vidět. Snímek o světě zkažených společenských elit se v Česku promítá druhý týden.

Trojúhelník smutkuVideo: Aerofilms

Naopak nejstarším filmem v první desítce návštěvnosti kin je pohádka. Roztomilí Mimoni 2: Padouch přichází. Žlutí sympaťáci lákají naše (malé) diváky do kin již šestnáctým týdnem. Evidentně dobře. V žebříčku jim stále patří přední pozice.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.3.Úsměv12 303
2.Websterovi ve filmu12 000
3.Halloween končí11 656
4.5.Mimoni 2: Padouch přichází11 157
5.1.Jan Žižka10 501
6.2.Spolu9474
7.7.Vstupenka do ráje7751
8.6.Trojúhelník smutku6501
9.9.DC Liga supermazlíčků4983
10.8.Banger4762

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám