Hlavní obsah

Thriller s Malkovichem spoluprodukuje Jákl

Thriller Wash Me in the River natáčí s Johnem Malkovichem a Robertem De Nirem režisér Randall Emmett. Jedním ze sedmi spoluproducentů je také Petr Jákl.

Foto: Bioscop

Petr Jákl během natáčení

Článek

„Na týden jsme museli kvůli covidu zastavit natáčení už v přípravném období, a na další týden bohužel i během natáčení. Dotklo se to i Roberta De Nira, který musel jet domů, a jeden den se s ním bude ještě dotáčet. Jinak probíhalo všechno skvěle,“ uvedl k natáčení Jákl, který odjel začátkem roku do USA.

Wash Me in the River je příběhem bývalého narkomana, který se chce pomstít dealerům zodpovědným za smrt jeho snoubenky. Emmet produkoval mnoho akčních snímků, ale režíroval zatím jen jeden film Midnight in the Switchgrass.

Foto: Petr Horník, Právo

Herec John Malkovich

Ve Wash Me in the River hrají Robert De Niro, Jack Huston a John Malkovich.

„John Malkovich dorazil na poslední týden natáčení v Portoriku. Byl úžasný, jako vždycky. Moc jsme si rozuměli a mluvili hodně o Praze, kde byl mnohokrát. Vzpomínal, jak u nás točil reklamu na Plzeň, plno francouzských filmů, nebo jak chodil v zimě pod Karlovým mostem během natáčení bez neoprenu ve vodě,“ dodal Jákl, který kromě zahraničních filmů dokončuje zatím svůj největší český počin Jan Žižka.

Reklama

Výběr článků

Načítám