Hlavní obsah

South Park se odehrává v budoucnosti

Tvůrci South Parku uvedli nový film South Park: Post COVID, jehož děj umístili do budoucnosti. Nyní ohlásili, že 16. prosince uvedou ještě pokračování South Park: Post COVID: The Return of COVID. Premiéra se koná na streamovací službě Paramount+.

Trailer SOUTH PARK: POST COVID Video: South Park Studios

 
Článek

Stan, Kyle a Cartman se zase jednou musí spojit a společně zachránit Kennyho. V Post Covidu, uvedeném koncem listopadu, se známé postavičky objevily v budoucnosti po 40 letech. Z kluků jsou dospělí ztroskotanci, navíc pořád trvá pandemie a svět se potácí v beznaději. Trey Parker a Matt Stone si ve filmu utahují z odpůrců očkování nebo z woke culture.

Foto: Paramount

South Park: Post covid

South Park je kultovní americký seriál, který se vysílá od roku 1997 a proslul nekorektním humorem. Inspiroval i celovečerní filmy. Předloni jeho tvůrci Trey Parker a Matt Stone reagovali na čínskou cenzuru, když seriál zmizel z čínských internetových televizí.

Parker a Stone vydali následující omluvu: „Stejně jako Národní basketbalová asociace vítáme čínské cenzory v našich domovech a srdcích. My také milujeme peníze mnohem víc než svobodu a demokracii. Prezident Si vůbec nevypadá jako Medvídek Pú. Ať žije velká komunistická strana Číny! Nechť je letošní sklizeň obilnin bohatá. Jsme v pohodě, Číno?“

Narážka na basketbal se týká trenéra NBA Daryla Moreyho, který stáhl svou původní podporu protestujícím v Hong Kongu.

Reklama

Výběr článků

Načítám