Hlavní obsah

Pravá blondýnka se vrací, příběh píše Kalingová

Novinky, Stanislav Dvořák

Po dlouhé pauze se vrací kdysi velmi oblíbená postava „pravé blondýnky” Reese Witherspoonové. Bláznivá komedie, která si hrála s klišé o blondýnkách a vrhla naivní missku v růžovém oblečku do světa elitních intelektuálů, se tak dočká třetího dílu.

Foto: MGM

Blondýna s vystudovaným Harvardem se vrací ve třetím dílu.

Článek

Velmi úspěšná komedie Pravá blondýnka vstoupila do kin v roce 2001. Natočil ji režisér Robert Luketic a pro mladou Reese se role stala ikonickou. Vedle ní si tehdy zahráli Luke Wilson, Matthew Davis, Victor Garber, Jennifer Coolidgeová, Holland Taylor a další. Hlavní postava, blondýnka Elle, se sice chovala jako pomatená, ale nakonec se ukázalo, že je vlastně taky intelektuálka, a absolvovala dokonce Harvard.

Češi natočili videoklip amerického zpěváka Johna Legenda

Kultura

Mindy Kalingová a Dan Goor teď potvrdili, že pracují na scénáři pro třetí díl Pravé blondýnky - Legally Blonde 3. Reese si zopakuje roli blondýnky Elle Woodsové a navíc bude film spoluprodukovat s Lauren Neustadterovou, Marcem Plattem a Adamem Siegelem. O dalších hercích zatím nebylo rozhodnuto.

O třetím dílu se mluvilo už v roce 2018. Scénář tehdy měli psát původní spoluautoři Kirsten Smithová a Karen McCullahová, ale nakonec se plány změnily.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám