Hlavní obsah

Polívka, Pidrmanová i Balzerová. V nové komedii se zamilují úplně všichni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filmová komedie Srdce na dlani režiséra Martina Horského by měla vstoupit do českých kin koncem ledna. Tvůrci chtějí dokázat, že zamilovat se můžete vždy, ve školce i v důchodu.

Trailer filmu Srdce na dlani

 
Článek

„Srdce na dlani je příjemný a chytrý film s humorem. V životě mnohých je radosti málo a tato komedie pěstuje úsměv a inteligentní legraci,“ tvrdí Bolek Polívka.

Bolkův skutečný syn Vladimír Polívka hraje v komedii jeho filmového syna.

„S tátou se mi hraje skvěle, známe se tak dobře, že jen v pohledech se dokážeme perfektně dorozumět a sladit. Jediný problém je v tom, že se na place rozchechtáme, nebo nám aspoň cukají koutky. Jak říká táta, kdybychom spolu chodili do školy a seděli v lavici, tak nás rozsadí,“ dodal Vladimír.

Foto: Cinemart

Bolek Polívka v komedii Srdce na dlani

Hlavními hrdiny jsou Josef (Boleslav Polívka), který odešel do penze a chce dělat pouličního klauna. Okouzlí ráznou Marušku (Eliška Balzerová), majitelku pojízdné kavárny. K Josefovi se nastěhuje jeho dcera Anička (Jana Pidrmanová) i s pětiletým Honzíkem.

„Domnívá se, že s chlapy definitivně skončila, ale setkání s dávnou láskou Pavlem (Matouš Ruml) ji zasáhne u srdce,” popsali tvůrci.

Zamiluje se i chlapeček ve školce nebo Karel (Vladimír Polívka), který potká jeho učitelku Elišku (Kristína Svarinská).

Film bude mít premiéru 20. ledna 2022.

Reklama

Výběr článků

Načítám