Hlavní obsah

Pat a Mat. Ovečka Shaun a další. Stream.cz nabízí novou porci animovaných pohádek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte vy, vaše děti rádi animované pohádky? Pak prozkoumejte obsah videoportálu Stream.cz, na němž najdete ty největší pohádkové pecky posledních let. Zdarma můžete sledovat příběhy Gormitů, veselou Mášu a medvěda, dobrodružství Lvího krále Simby či 2. a 3. sérii oblíbené Ovečky Shaun.

Foto: Igor Zehl, ČTK

Pat a Mat

Článek

Celou nabídku pohádek najdete na Stream.cz v sekci Pohádky. O tom, že je úspěšná, svědčí i statistiky. V roce 2022 v ní diváci sledovali pohádky přibližně 700 tisíc hodin. Řečeno dalšími čísly, pokud byste tuto dobu chtěli trumfnout, sledování by vám zabralo 80 let.

Letos v únoru měly pak pohádky na Streamu téměř půl druhého milionu zhlédnutí, což je průměrně 53 tisíc zhlédnutí každý den. Za březen strávili diváci nad pohádkami 80 tisíc hodin, což je přibližná doba základní školní docházky.

Krteček, Pat a Mat

Mezi nejsledovanější tituly na Stream.cz patří Krteček, Pat a Mat a Máša a medvěd. Příběhy oblíbených hrdinů můžete vašim ratolestem pustit také v naší mobilní či televizní aplikaci Pohádky. Aktuálně tak může sledovat mimo jiné tyto:

Na návštěvu k vám z dalekého severu přichází Bernard, ten nejlegračnější polární medvěd, kterého jste kdy potkali. S věrnými kamarády tučňáky Evou a Lloydem, pejskem Goliášem a ješterkou Zackem neustále zkouší, jak věci fungují, a společně se pouští do bláznivých dobrodružství končících smíchem.

Šikula Morph je plastelínová postavička, která žije se svou rodinou na pracovním stolku společně s ostatními kancelářskými potřebami. Potkává nová stvoření a zažívá s nimi velká dobrodružství. Rozhodně se nad jeho nápady pobavíte.

Čtyři kamarádi se stanou strážci ostrova Gorm a musí spoutat síly elementů, aby zabránili temnému pánovi a jeho armádě v ovládnutí království. Hledáte-li dobrodružnou pohádku, Gormiti jsou pro vás jasná volba.

Máša je velkou fanynkou pohádek, ale někdy se jí motivy z různých příběhů tak trochu pomíchají. Nechte si od Máši vyprávět neotřelé verze pohádkových klasik v jejím jedinečném podání! Nádherně animovaný a okouzlující seriál pobaví celou rodinu řadou veselých a hodně neuvěřitelných zvratů.

Bílá vlčice se ujala tří lvíčátek, kterým zabil otce tygr Šer Chán. Simba a jeho bratři v její noře našli novou rodinu… Pusťte si tuto krásnou pohádku o lásce a přátelství.

Witzy je roztomilé, temperamentní a čilé plyšové káčátko. Jednoho dne skočí medvídkovi na nos kobylka a všechna plyšová zvířátka jedno po druhém ožívají. A pak se Witzy a její kamarádi vydávají na cestu. Potkají želvu, postaví hrad z písku, naslouchají dešti. Na dvorku na ně prostě čeká jedno skvělé a napínavé dobrodružství za druhým.

Každý den prožívá Shaun a ostatní ovečky nová dobrodružství. Shaun rozhodně nejde se stádem – právě naopak. Stádo se pod jejím vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků.

Seriál Kamarád Timmy, který byl natočen pro malé kluky, holky i zvířátka ve věku od 2 do 5 let, kombinuje studiové vysílání s jednoduchými a zajímavými animacemi určenými předškolním dětem. Timmův pestrobarevný svět je originální, vtipný a plný radosti. Příběhy, které mají své osobité kouzlo, malé diváky nadchnou, pobaví, ale i poučí.

Pojďme se učit s Timmy je ideální volba, pokud hledáte pohádku, u které se vaše ratolest zabaví a zároveň se naučí něco nového, jako třeba dny v týdnu, dopravní značky nebo barvy duhy. Všechny díly končí závěrečným tancem, jenž je odměnou za to, že divák zhlédl celý příběh.

Přicházejí novinky

Ačkoli má Stream.cz v nabídce oscarové taháky, jako jsou Pěkně blbě (2017) nebo Amy (2015), nejsledovanější jsou tam obecně válečné filmy.

V roce 2022 jimi byly tituly: Masakr v Římě (1973), V nepřátelské zóně (2017) či My Lai (2011). Z komedií bodoval snímek Charlie & Boots (2009), z thrillerů pak 4×4 (2019).

Nové filmy na Stream.cz

25.5. Zaklínač / Wiedźmin (2001)

28.5. Pusinky (2007)

1.6. Rozkoš (2013)

4.6. Archie / A.R.C.H.I.E. (2016)

8.6. Bláznivá komedie 2 / Le comiche 2 (1991)

11.6. Kouzelná Nelly / Nelly Rapp - Monsteragent (2020)

15.6. Kuchyň lásky / Love’s Kitchen (2011)

18.6. Archie 2 / A.R.C.H.I.E. 2 (2018)

22.6. Láska na cestách / Amor Viajero (2017)

25.6. Mejdan jak se patří / House Party: Tonight’s the Night (2013

Anketa

Pouštíte si alespoň někdy televizi na internetu?
Ano
77,8 %
Ne
22,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 18 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám