Hlavní obsah

Osada podruhé. Pohodu chatařů naruší dědicové

Na Osadu z pera Petra Kolečka naváže druhá řada. V těchto dnech se natáčí deset nových dílů pod dohledem režiséra Radka Bajgara. Výsledek uvede Česká televize v příštím roce.

Foto: Česká televize

Marek Daniel v seriálu Osada

Článek

Druhá řada se opět odehrává v chatové osadě, kde přebývají rodiny Srovnalových (Pavla Beretová, Martin Myšička), Rubalových (Petra Nesvačilová, Radek Holub), Južanových (Eva Leinweberová, Igor Bareš, Filip František Červenka), Krausových (Jana Plodková, Josef Polášek, Karolína Lea Nováková), Rybákových (Ivana Chýlková, Šárka Vaculíková) a pánové Kýhos (Tomáš Hanák) a Franěk (Stanislav Majer).

Stýblovu chatu zdědí Kociánovi (Ivana Uhlířová, Marek Daniel, Karolína Knězů, Tomáš Dalecký) a do osady, kde se všichni znají, tak vnikne naštvaná rodina, která chatu ani nechtěla.

RECENZE: Mnoho výbuchů pro nic aneb Hollywood v tramvaji do Bohnic

Film

„Od první řady uplynuly dva roky, v reálu i v příběhu. Za tu dobu se mnohé stalo. Žádná z postav nevstupuje do druhé sezony tam, kde skončila v sezoně první. Každá prošla výraznou životní změnou a každá diváka něčím překvapí. Ani napodruhé neměníme záměr vytvořit oddechový a zábavný seriál. Zůstanou vtipné, někdy lehce absurdní situace a dialogy z pera Petra Kolečka, zůstanou skvělí herci a je tu i režisér, který si s nimi umí poradit,“ poznamenal dramaturg Josef Viewegh.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám