Hlavní obsah

Martin Pechlát má v novém seriálu na krku tři dcery

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stárnoucí táta a tři dcery, které jsou sice dospělé, ale nedaří se jim vylétnout z hnízda. To je výchozí situace seriálu Táta v nesnázích, který natáčí Nova.

Foto: TV Nova

Martin Pechlát a Petra Hřebíčková

Článek

Hlavní postavu Petra hraje Martin Pechlát. Na výchovu tří dcer zůstal sám, a navíc se jim v životě nedaří nejlépe. Všechny se po neúspěšných pokusech o samostatnost vrátí zpět k tatínkovi.

V seriálu hrají také Agáta Kryštůfková, Štěpánka Fingerhutová, Veronika Divišová, Petra Hřebíčková, Bořek Slezáček a Kryštof Bartoš.

Petr si hledá novou partnerku, a ještě musí řešit milostné strasti svých dcer. Jedna právě rozešlá, druhá provdaná po několikadenní známosti, třetí navazuje vztah se starším mužem.

Foto: TV Nova

Agáta Kryštůfková

„Jak už samotný název napovídá, středobodem příběhu bude má postava Petra jako otce, který je sám na výchovu svých tří dcer, protože se jeho manželka rozhodla věnovat kariéře. Mám v seriálu takovou ‚tátomámovskou‘ roli. Zároveň je to i o Petrově další fázi života, kdy dcery jsou dospělé a mají své životní peripetie. No a tatínek ty peripetie teď zažívá také,“ řekl Martin Pechlát.

„Snažíme se, aby ten seriál byl lehce komický, takže se dostáváme do vypjatějších, ale ne úplně od života odtržených situací. Právě ten komický potenciál mě na scénáři zaujal. Zároveň se v příběhu neděje nic nereálného, co by se nemohlo stát.“

„Každá z dcer má svůj soukromý život. A Petrovi se samozřejmě jejich šamstři nelíbí – a já jsem jeden z nich. A také jsem si vybral tu nejmladší. Myslím, že Roman, moje postava, má problém s tím, že stárne a není ochoten to přijmout. Má pocit, že mu vše utíká mezi prsty a musí ještě urvat, co se dá,“ doplnil  Bořek Slezáček.

„Musím přiznat, že líp se mi hrají padouši a záporné postavy. A tenhle Roman není záporná postava, jakkoli by se mu dalo pár věcí vyčíst. Je to pro mě trochu protiúkol.“

Seriál uvede TV nova v září.

Reklama

Výběr článků

Načítám