Hlavní obsah

Komediální seriál s Mádlem a Tomicovou uvede Televizeseznam.cz

V hlavních rolích pětidílné minisérie Hotel Kokořín se objeví Jiří Mádl, Pavla Tomicová, Ondřej Malý, Denisa Pfauserová, Sabina Rojková a Filip Kaňkovský. Začíná 2. března na Televizeseznam.cz.

Foto: Petr Horník, Právo

Jiří Mádl

Článek

„Jsme autoři celého konceptu, který je experimentální, zábavný a jedinečný. Seriál vznikne během pěti dní, na napsání a natočení každého dílu je vyčleněných pouhých 24 hodin. Je to výzva. Nejen pro Jirku Mádla, který bude autorem scénáře, ale pro nás všechny,“ sdělil režisér Jan Dufek.

„Je to vlastně reality show v přímém přenosu, protože scénář vznikne vždy večer před natáčením a během dalšího dne se musí vše připravit a natočit,“ popsal producent Michal Deus.

Foto: Cinemart

Pavla Tomicová

„Seriál bude vytvořený ve dvou verzích – jedna bude čistě příběhová, druhá bude kombinací seriálu a dokumentu. Ten ukáže, jak příběh vzniká, jak se vymýšlí, natáčí a stříhá. Scénář k dokumentární části se tak bude psát vlastně sám,“ doplnila PR specialistka Hana Holubová.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Denisa Pfauserová

Tvůrci minisérie Hotel Kokořín mají jasnou představu o projektu a lokacích, samotný příběh ale konkrétní linii nemá.

„To je na tom celém nejvíce vzrušující. Scénář začnu psát, až dostanu pokyn. Pořád ani nevím, kolik přesně budu mít na psaní času. Beru to jako obrovskou scenáristickou výzvu,“ tvrdí Jiří Mádl.

Reklama

Výběr článků

Načítám