Hlavní obsah

Indie-rockeři The Silvers Spoons zahrají na Vltavě

Novinky, Stanislav Dvořák

Na Vltavě v pražské Občanské plovárně vystoupí 23. července indie-rocková kapela The Silver Spoons. Relativně mladá česká skupina už má za sebou řadu úspěchů.

The Silver Spoons - I Need a WomanVideo: Novinky

 
Článek

The Silver Spoons tvoří zpěvák Augustine Dunn, baskytarista Jan Janíček, kytarista Jaroslav Janda, bubeník Štěpán Bína a manažer/klávesák Dim.

Podařilo se jim mimo jiné natočit singl He's Got My Money Now v Los Angeles s producentem Dannym Saberem, který pracoval s The Rolling Stones, Davidem Bowiem, U2 a Black Sabbath. V roce 2019 vyhráli Objev Roku v anketě Žebřík.

Foto: The Silver Spoons

The Silver Spoons

Ve čtvrtek zahrají na hladině Vltavy na pontonu. „Baví nás neokoukaná místa a zkoušet dělat to, čeho se ostatní bojí, hrát po tak dlouhé pauze je radost, natož v takovém prostředí,“ říká Augustine Dunn. Název kapely je ironickou narážkou na to, že frontman má kořeny v britské šlechtické rodině (silver spoon = stříbrná lžička, symbol privilegovaných vrstev).

Pražský pop-up bar Molo slibuje spojení kulturního a gastronomického zážitku v zahradách Občanské plovárny. Za konceptem inspirovaným zahraničím stojí šéfkuchař Jan Mužátko mladší, který vystudoval prestižní kulinářský institut Paula Bocuse ve francouzském Lyonu.

Na koncert The Silvers Spoons, který se odehraje ve čtvrtek 23. července, můžete dorazit od 18.30 hodin. Vstupenky na koncert jsou v síti GoOut za 300 Kč, na místě za 400 Kč. VIP balíček za 600 Kč.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám