Hlavní obsah

Filmové premiéry: Prvok, Šampón, Tečka a Karel, Až přijde kocour, Expedice: Džungle, Voyagers: Vesmírná mise, Slečna bestie a Nejlepší léta

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle vlastní knihy Prvok, Šampón, Tečka a Karel natočil Patrik Hartl stejnojmenný film. Po uvedení v canneském programu jde do kin obnovená premiéra slavného filmu z roku 1963 Až přijde kocour. Slavnou atrakcí v Disneylandu je inspirováno rodinné dobrodružství Expedice: Džungle. V izolaci uprostřed vesmíru se ocitnou hrdinové filmu Vyoagers: Vesmírná mise. Slečna bestie je horor, ale hodně zvláštní, prezentovaný i jako komedie. O životních peripetiích jedné čtveřice jsou Nejlepší léta.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Prvok, Šampón, Tečka a Karel

Čtyři kamarádi středního věku si přiznají, že nežijí tak, jak si představovali. A rozhodnou se vyřešit svou krizi provokativní hrou a plněním odvážných úkolů. Ale jak čtyřicátník zjistí, jestli je opravdový chlap? Jak zabrání korozi svých ideálů, rozplynutí snů a scvrkávání varlat? Chlapi se pokusí najít v sobě odvahu udělat pořádnou kravinu jako zamlada.

Trailer k filmu Prvok, Šampón, Tečka a KarelVideo: Bontonfilm

Prvok, Šampón, Tečka a Karel, Česko 2021, komedie, 118 min., režie: Patrik Hartl, hrají: Martin Pechlát, David Švehlík, Hynek Čermák, Martin Hofmann, Daniela Kolářová a další.

Až přijde kocour

Do malého městečka, skrývajícího své malé hříšníky, nepravosti a pokrytectví pod maskou poklidné všednodennosti, přijel cirkus, který měl s sebou neobyčejného kocoura. Ten kocour měl totiž brejličky... A film skvělou hereckou generaci.

Trailer k filmu Až přijde kocourVideo: NFA

Až přijde kocour, Československo 1963, komedie, 101 min., režie: Vojtěch Jasný, hrají: Jan Werich, Emília Vášáryová, Vlastimil Brodský, Jiří Sovák, Vladimír Menšík, Jiřina Bohdalová a další.

Expedice: Džungle

Film studia Disney je dobrodružnou výpravou do amazonské džungle, ve které se představí Dwayne Johnson jako charismatický kapitán lodi a Emily Bluntová jako odvážná průzkumnice na své misi.

Trailer k filmu Expedice: DžungleVideo: Falcon

Expedice: Džungle: USA 2021, dobrodružný, 121 min., režie: Jaume Collet-Serra, hrají: Dwayne Johnson, Emily Bluntová, Jesse Plemons, Édgar Ramírez, Paul Giamatti a další.

Voyagers: Vesmírná mise

V roce 2063 Zemi sužují nemoci a sucho. Šanci na záchranu vidí vědci v kolonizaci vzdálené planety. Ze Země odstartuje raketa s 30 chlapci a dívkami, ze zkumavky, bez rodin, připravovanými na život ve vesmíru. Speciální drogou jsou zbavováni veškerých emocí a pocitů. Nikdo z nich netuší, že mají pod dohledem posádky dospět a zplodit potomky. Nikdo z nich netuší, že cesta bude trvat 86 let a oni tedy domov nikdy nepoznají...

Trailer k filmu Voyagers - Vesmírná miseVideo: Bioscop

Voyagers: Vesmírná mise, USA 2021, sci-fi thriller, 108 min., režie: Neil Burger, hrají: Tye Sheridan, Lily-Rose Depp, Fionn Whitehead, Colin Farrell a další.

Slečna bestie

Kdyby to byl normální horor o řádění sériového zabijáka, roztomile naivní studentka Millie by se s velkou pravděpodobností stala jednou z jeho prvních obětí. Monstrum, přezdívané Řezník, si ji také neomylně vyhlédne, jenže vinou jistého magického rituálu si ze setkání s Millie odnese nepříjemnou životní komplikaci: ráno se probudí v jejím těle.

Trailer k filmu Slečna bestieVideo: CinemArt

Slečna bestie, USA 2020, komedie/horor, 120 min., režie: Christopher Landon, hrají: Vince Vaughn, Kathryn Newtonová, Alan Ruck, Uriah Shelton, Katie Finneranová a další.

Nejlepší léta

Paolo je absolventem literatury a těžko hledá učitelské místo. Giulio se stává úspěšným právníkem a mladické ideály vymění za bohatství a slávu. Riccardo střídá jedno zaměstnání za druhým a Gemma odchází z Říma do Neapole, kde se jen těžko protlouká. Když se dá dohromady s Paolem, a pak začne mít za jeho zády poměr s Giuliem, zdá se, že se skupina nenávratně rozpadla…

Trailer k filmu Nejlepší létaVideo: Pilot Film

Nejlepší léta, Itálie 2020, drama/komedie, 109 min., režie: Gabriele Muccino, hrají: Pierfrancesco Favino, Kim Rossi Stuart, Micaela Ramazzotti, Claudio Santamaria a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám