Hlavní obsah

Filmové premiéry: Nikdy neříkej nikdy, Mluv se mnou, Diamantový plášť, Želvy Ninja: Mutantí chaos a Meg 2: Příkop

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tereza Kostková hraje sympatickou a ráznou cvičitelku jógy, které nevyšlo manželství v komedii Nikdy neříkej nikdy. Mumifikovaná ruka je hrdinkou hororu Mluv se mnou. Na nebezpečnou výpravu se vydává hrdinka filmu Diamantový plášť. Zmutovaní želví kluci se vracejí na ve velkém stylu ve filmu Želvy Ninja: Mutantí chaos. Film z roku 2018 posouvá do ještě větších výšek a hloubek akční sci-fi Meg 2: Příkop.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Nikdy neříkej nikdy

Naďa a Petr se právě rozvádějí se svými partnery. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké.

Trailer Nikdy neříkej nikdy.Video: Bontonfilm

Nikdy neříkej nikdy, Slovensko / Česko 2023, komedie, 104 min., režie: Braňo Mišík, hrají: Tereza Kostková, Tomáš Maštalír, Lenka Krobotová, Marek Majeský, Ondřej Sokol a další.

Mluv se mnou

Skupina přátel narazí na záhadnou mumifikovanou ruku, o níž zjistí, že je může dočasně spojit se světem duchů, pokud ji uchopí a řeknou: „Mluv se mnou!“. Nebezpečná hračka se stává hlavní atrakcí na večírcích a vzbuzuje stále větší zájem na sociálních sítích. Během jedné ze seancí se však světy spojí na příliš dlouhou dobu, probudí se a rozpoutají děsivé nadpřirozené síly.

Trailer filmu Mluv se mnou!Video: Vertigo International

Mluv se mnou, Austrálie 2022, horor, 94 min., režie: Danny Philippou, Michael Philippou, hrají: Sophie Wilde, Miranda Otto, Alexandra Jensenová, Otis Dhanji, Marcus Johnson a další.

Diamantový plášť

Isabel s rodinou se ujmou matčiny vily na mexickém venkově, kde se znovu setkají s dlouholetou hospodyní Marií. Kdysi krásně opečovávaný dům je nyní zanedbaný a zmizení Mariiny sestry zanechalo její rodinu v tísni. Isabel se rozhodne vydat na nebezpečnou výpravu, přičemž nedbá na vlastní děti ani na varování hospodyně, že nerozumí tomu, jak to v chudších oblastech Mexika chodí.

Trailer filmu Diamantový plášťVideo: Film Europe Media Company

Diamantový plášť, Mexiko / Argentina 2022, 118 min., režie: Natalia Lópezová, hrají: Nailea Norvind, Antonia Olivares, Aida Roa a další.

Želvy Ninja: Mutantí chaos

Donatello, Michelangelo, Leonardo a Rafaelo jsou úplně normální teenageři, kteří milují dobrodružství a nesnášejí nudu. Té mají poslední dobou poměrně dost, protože Mistr Tříska je úzkostlivě střeží v jejich kanálovém doupěti. Má totiž celkem oprávněný strach, že by je lidi nepřijali. Jenže i sebelepší opatření má své skuliny a jednou takovou želví kluci proniknou a narazí na obyčejnou lidskou holku, která sní o tom, že se stane neohroženou reportérkou.

Trailer filmu Želvy Ninja: Mutantní chaosVideo: CinemArt

Želvy Ninja: Mutantí chaos, USA 2023, animovaná akční komedie, 94 min., režie: Jeff Rowe a Kyler Spears, v českém znění: Matěj Převrátil, Ondřej Havel, Jiří Köhler, Radovan Vaculík, Ivana Korolová, Tomáš Juřička a další.

Meg 2: Příkop

Hrdinové filmu vedou odvážný výzkumný tým na průzkumný ponor do nejhlubších hlubin oceánu. Jejich plavba se zvrtne v chaos, když jejich misi ohrozí zlovolná těžební operace a donutí je svádět vysoce riskantní boj o přežití. Naši hrdinové se musí postavit proti kolosálním Megům a neúprosným drancovačům životního prostředí.

Trailer filmu Meg 2: PříkopVideo: Vertical Entertainment

Meg 2: Příkop, USA / Čína 2023, akční sfi-fi, 116 min., režie: Ben Wheatley, hrají: Jason Statham, Sienna Guillory, Cliff Curtis, Skyler Samuels a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám