Hlavní obsah

Filmové premiéry: #annaismissing, Gran Turismo, Rambo II, Nevinný a Pavučina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po úspěchu internetového seriálu #martyisdead natočil Pavel Soukup film #annaismissing. Podle skutečného příběhu byl natočen sportovní akční film Gran Turismo. V obnovené premiéře se vrací Rambo II z roku 1985. Herec a režisér filmu Nevinný, Louis Garrel, se inspiroval vlastním životem. Hrdinou hororu Pavučina je osmiletý chlapec.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

#annaismissing

Titulní hrdinkou filmu, který volně navazuje na seriál #martyisdead, je patnáctiletá influencerka známá svým provokativním obsahem. Náhle se však na sítích tajemně odmlčí. A když stejně stará Nina najde v mobilu svého táty fotku polonahé Anny, rozhodne se ji vypátrat. Sled dalších událostí změní život jak Nině, tak její rodině.

#annaismissing, Česko 2023, drama, 108 min., režie: Pavel Soukup, hrají: Alexandra Vostrejžová, Viktorie Vítová, Magdalena Čečo Marek Němec, Barbora Bočková a další.

Trailer filmu #annaismissingVideo: Aerofilms

Gran Turismo

Předlohou filmu je skutečný příběh o splněném přání dospívajícího hráče videoherní závodní série „Gran Turismo“ Janna Mardenborougha, jehož herní dovednosti a výhry ho dovedly až na dráhu skutečného profesionálního závodního jezdce.

Gran Turismo, USA 2023, akční sportovní drama, 134 min., režie: Neill Blomkamp, hrají: Archie Madekwe, David Harbour, Orlando Bloom, Darren Barnet a další.

Trailer filmu Gran TurismoVideo: Falcon

Rambo II

Veterán z vietnamské války John Rambo je zavřený a pracuje v kamenolomu. Jeho bývalý velitel plukovník Trautman za ním přijede a nabídne mu, že ho dostane z vězení, když pomůže zachránit zajatce ve Vietnamu. Rambo letí na základnu do Thajska. Má za úkol najít zajatecký tábor a potvrdit jeho existenci fotografiemi – nesmí však kontaktovat nepřítele.

Rambo II, USA 1985, akční thriller, 96 min., režie: George P. Cosmatos, hrají: Sylvester Stallone, Richard Crenna, Charles Napier, Steven Berkoff a další.

Trailer: Rambo IIVideo: DVDPREMIERYCZ

Nevinný

Když se Abel dozví, že jeho matka se chce provdat za muže zavřeného ve vězení, zpanikaří. S pomocí své nejlepší kamarádky Clémence se pokusí ji ochránit, ať už to stojí cokoliv. Ve chvíli, kdy se s novým nevlastním otcem Michelem seznámí, ale možná změní názor…

Nevinný, Francie 2022, krimikomedie, 99 min., režie: Louis Garrel, hrají: Louis Garrel, Roschdy Zem, Anouk Grinbergová, Noémie Merlantová, Léa Wiazemsky a další.

Trailer filmu NevinnýVideo: Film Europe

Pavučina

Petra trápí záhadné, neustálé ťukání, ťukání ze zdi jeho ložnice - ťukání, o kterém jeho rodiče tvrdí, že se mu jen zdá. Jak se Peterův strach stupňuje, věří, že jeho rodiče by mohli skrývat strašné, nebezpečné tajemství, což zpochybňuje jeho důvěru. Co může být pro dítě děsivější?

Pavučina, USA 2023, horor, 88 min., režie: Samuel Bodin, hrají: Lizzy Caplanová, Antony Starr, Cleopatra Colemanová, Woody Norman a další.

Trailer filmu PavučinaVideo: Vertical Entertainment

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Výběr článků

Načítám