Hlavní obsah

Bisexuální Superman není nic odvážného, jen móda, řekl představitel Supermana Cain

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec Dean Cain, kterého si miliony diváků pamatují jako Supermana, už nevydržel pokrytectví kolem předělávání pohlaví a sexuální orientace nejrůznějších filmových a literárních postav. Tvůrci se tváří, že dělají něco odvážného, přitom jen podlézají mainstreamu. Cain upozornil, že nejde o nic originálního ani odvážného.

Foto: Profimedia.cz

Dean Cain

Článek

Nakladatelství DC Comics nedávno sdělilo, že nový Superman (syn Clarka Kenta), bude bisexuál a zamiluje se do muže.

„Tvrdí, že je to odvážný nový směr, já říkám, že je to móda,“ sdělil 55letý americký herec.

“Robin je teď bi-,  koho tohle šokuje? Nový Kapitán America je gay. Moje dcera v seriálu Supergirl, kde jsem hrál otce, je homosexuální. Takže si nemyslím, že je to odvážné nebo nějaký nový bláznivý směr.“

Cain dále naznačil, že tento dnešní aktivismus je pouhá hysterie, vlamování se do otevřených dveří. Skutečné problémy v zemích jako Írán a Afghánistán aktivisté neřeší, protože to je moc nebezpečné. Raději v pohodlí a bezpečí na Západě pořádají různé kampaně a mění pohlaví nebo orientaci fiktivních postav.

Foto: Profimedia.cz

Herec Dean Cain

Pokud si někdo chtěl hrát na odvážného v souvislosti s homosexualitou, měl to podle něj dělat před dvaceti lety.

„Kdyby to udělali před dvaceti lety, to by snad bylo troufalé nebo odvážné,“ uvedl herec.

„Odvážné by bylo, kdyby (Superman) bojoval za práva gayů v Íránu, kde vás za to, že jste gay, shodí z budovy,“ dodal.

RECENZE: Jak bavorský Bond setřásl CIA na dřevěných saních

Film

Také ho překvapuje, že Superman má bojovat proti deportaci uprchlíků. „Proč ho nenechají bojovat proti nespravedlnosti, která ty uprchlíky vytvořila?“ ptá se Cain. „To by bylo odvážné, to bych si přečetl.“

Dean Cain se proslavil v devadesátých letech v televizním seriálu Superman. Objevil se krátce také v sérii Beverly Hills 90210 a v desítkách filmů jako Klub zlomených srdcí, Odplata, 2050, Já jsem Gabriel nebo Krvavý úsvit.

RECENZE: Je jedno, co měl Kundera k snídani

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám