Hlavní obsah

Aquaman a ztracené království: Vrací se Jason Momoa i Amber Heardová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filmoví fanoušci se konečně dočkali. Tak komentují americká média očekávanou premiéru snímku Aquaman a ztracené království. Reagují tak na zveřejněný trailer, který napovídá, že děj se bude znovu točit kolem vodního království hlavního hrdiny (Jason Momoa). Zasáhne do něj i herečka Amber Heardová, ačkoli mnozí diváci volali po jejím přeobsazení.

Trailer Aquaman a ztracené královstvíVideo: Vertical Entertainment.

 
Článek

Web Variety v této souvislosti ještě dále píše, že se diváci mohou těšit na souboje, které se vedou o vládu v Atlantidě, na jejímž trůnu sedí právě Jason Momoa v podobě Aquamana. Bojuje s hrozivým pirátem.

Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II) chce potrestat smrt svého otce a udělá pro to vše, co může. Aquaman tak musí spojit své síly s nepravděpodobným spojencem, aby Atlantidu zachránil.

Do děje zasáhnou i další slavní herci. V pokračování příběhu z říše vod se vracejí namátkou Nicole Kidmanová, Temuera Morrison, Willem Dafoe a Dolph Lundgren.

Seškrtaná role

Snímek vzbudil pozornost právě obsazením Heardové (Mera). Jde totiž o první velký projekt, v němž se představí po vleklé soudní bitvě (proces, který se konal v okrese Fairfax ve Virginii od 11. dubna do 1. června 2022 - pozn. red.) s exmanželem Johnnym Deppem.

Během procesu mimo jiné zaznělo, že za jedničku Aquamana vydělala milion dolarů, za pokračování byl její honorář dvojnásobný. Nicméně její role byla kvůli událostem v jejím soukromém životě velmi „seškrtána“.

Heardová v této souvislosti zmínila i to, že vedle omezení přílivu pracovních nabídek čelila navíc nevybíravému internetovému lynči. Online petici za její přeobsazení v Aquamanovi navíc podepsaly miliony lidí.

Amber Heardová uzavřela dohodu v soudním sporu s exmanželem Johnnym Deppem

Amerika

Depp končí ve Fantastických zvířatech. Studio se ho zbavilo

Kultura

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Může se vám hodit na Zboží.cz: Aquaman (2018)

Reklama

Výběr článků

Načítám