Hlavní obsah

Andrea Bocelli zazpíval fanouškům na Times Square

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Italský tenor Andrea Bocelli vystoupil v čtvrtek na newyorském náměstí Times Square. Propagoval tím svůj nový film The Journey: A Music Special from Andrea Bocelli. Do kin má jít 2. dubna.

Andrea Bocelli zpíval fanouškům na Times SquareVideo: Reuters

 
Článek

Snímek nabídne jeho fanouškům kombinaci prvotřídní hudby, ale také nahlédnutí do soukromí světové megastar. To vše v úchvatných kulisách italské krajiny. Jeho režie se ujali Gaetano Morbioli a Paolo Sodi.

Andrea Bocelli jinak na Times Square koncertoval již v minulosti. V roce 2015 tam překvapil kolemjdoucí a od těch, kteří nevěřili, že je skutečně „tím slavným zpěvákem“, a ne jeho dvojníkem, jak si mnozí mysleli, vybíral vstupné. Celý výtěžek následně věnoval organizacím, jež podporují bezdomovce.

O čtyři roky dříve nahrál přímo v neworském Central Parku také jedno ze svých alb. Nazval jej One Night in Central Park. Spolu s ním na něm zpívají mimo jiné Celine Dion, Tony Bennett, Chris Botti, Bryn Terfel nebo Pretty Yende.

Andrea Bocelli se nakazil koronavirem

Koronavirus

Andrea Bocelli převzal v Praze Zlatou desku

Kultura

Může se vám hodit na Zboží.cz: Believe - Andrea Bocelli, Incanto - Andrea Bocelli [CD]

Reklama

Výběr článků

Načítám