Hlavní obsah

Filmové premiéry: Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta a Polina

Právo, Věra Míšková

Tento týden mají premiéru jen dva filmy. Johnny Depp se vrací v ikonické roli Jacka Sparrowa v pokračování Pirátů z Karibiku s podtitulem Salazarova pomsta. A Juliette Binocheová hraje slavnou choreografku v tanečním snímku Polina

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

Upoutávka na film Piráti z Karibiku: Salazarova pomstaVideo: Falcon

Kapitán Jack se ocitá tváří v tvář bandě smrtících pirátských duchů pod vedením strašlivého kapitána Salazara. Jackovou jedinou nadějí na přežití je bájný Poseidonův trojzubec, který mu může pomoci zvrátit nepřízeň osudu, se kterou se poslední dobou potýkal, ale také zachránit si život ve střetu s nejmocnějším a nejděsivějším protivníkem, jakému byl kdy nucen čelit.

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta, USA 2017, dobrodružný, 129 min., režie: Joachim Rønning, Espen Sandberg, hrají: Johnny Depp, Javier Bardem, Brenton Thwaites, Kaya Scodelario, Kevin R. McNally a další.

Polina

Upoutávka na film PolinaVideo: CinemArt

Talentovaná holčička Polina je na nejlepší cestě stát se členkou baletního souboru prestižního moskevského Velkého divadla. Ale když se jednoho dne zúčastní představení francouzského souboru moderního výrazového tance, zažije umělecký šok, který ji naprosto vykolejí a změní její dosavadní život. Tímto okamžikem končí vše, v co dosud věřila a o co usilovala...

Polina, Francie 2016, drama, 112 min., režie: Valérie Müllerová, Angelin Preljocaj, hrají: Anastasia Shevtsova, Niels Schneider, Juliette Binoche, Aleksei Guskov a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám