Hlavní obsah

Putovní Hrady CZ začnou v červenci na Točníku

Festival Hrady CZ začne 15. července na hradě Točníku a bude pokračovat na Kunětickou horu, Švihov, Rožmberk nad Vltavou, Veveří, Hradec nad Moravicí, Bouzov a Bezděz.

Foto: Lucie Levá

Tomáš Klus

Článek

Letošního putovního festivalu se účastní kapely jako Chinaski, Rybičky 48, Divokej Bill, Mig 21 nebo Mirai. Dále vystoupí písničkáři Tomáš Klus a Pokáč nebo Vypsaná fixa, Xindl X, Trautenberk, Visací zámek, UDG, Botox či Realita.

Program všech zastávek festivalu je stejný, jen na hradě Veveří vystoupí místo kapely Mig 21 exkluzivně zpěvák David Koller.

Foto: Tomáš Beran

Chinaski

Všechny koncerty se konají pod širým nebem na loukách a součástí areálů bude také sportovní hřiště pro děti.

„Jsme rádi, že můžeme letos návštěvníky opět přivítat jak v areálech festivalu, tak i v ojedinělém prostředí osmi hradů po celé České republice. Právě možnost spojení hudebního zážitku s návštěvou památek je to, co už sedmnáct let dělá festival Hrady CZ jedinečným,“ dodal jeden z organizátorů festivalu Michal Šesták.

Festival Hrady CZ 2022: Vystřídají se ti nejlepší čeští a slovenští umělci

Festivaly

Návštěvníci si mohou vybrat VIP kemp PLUS s postaveným stanem, dvěma karimatkami a dvěma spacáky, sprchami a splachovacími toaletami, nebo klasické stanové městečko, které je zdarma.

Festival proběhne na Točníku ve Středočeském kraji (15. - 16. 7.), na Kunětické hoře v Pardubickém kraji (22. – 23. 7.), na Švihově v Plzeňském kraji (29. – 30. 7.), v Rožmberku nad Vltavou v Jihočeském kraji (5. – 6. 8.), na Veveří v Jihomoravském kraji (12. - 13. 8.), v Hradci nad Moravicí v Moravskoslezském kraji (19. - 20. 8.), na Bouzově v Olomouckém kraji (26. - 27. 8.) a na Bezdězu v Libereckém kraji (2. - 3. 9.). Lístky na festival lze zakoupit v síti Ticketstream a na www.hradycz.cz/vstupenky.

Nejlepší letní festivaly v ČR 2022: Votvírák, Colours of Ostrava a další

Festivaly

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám