Hlavní obsah

Na Fresh Film Festu se pojede cyklojízda se třemi filmovými projekcemi

Novinky, Lucie Poštolková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na letošní mezinárodní festival studentských filmů Fresh Film Festu se vypraví cyklojízda pod patronací iniciativy Auto*Mat. Milovníci kol se vydají v 18.30 hodin v pátek od galerie (A)Void na náplavce pod Rašínovým nábřežím. Zájemci mohou na třech zastávkách shlédnout projekce filmů festivalu.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Zájemci mohou na třech zastávkách shlédnout projekce filmů festivalu.

Článek

Cílem trasy bude letní kino v Riegrových sadech, kde se bude večer promítat atmosférický snímek Země kůlů. Mezi odborníky je považovaný za nejlepší americký horor posledního roku.

„Jízdní kolo neodmyslitelně patří k životu v moderním městě, což začíná platit také v Praze. Věříme, že si návštěvníci letošního Fresh Film Festu oblíbí jízdní kolo jako šetrný a pohodlný dopravní prostředek na filmové projekce,“ řekl Vit Masare z Auto*Matu.

Zahraniční návštěvníci festivalu dostanou Zelenou mapu Prahy, ve které najdou jak vegetariánské občerstvení, tak i kluby, cyklostezky, hřiště a další zajímavá místa. Produkce Fresh Film Festu bude cyklojízdu doprovázet na čtyřech elektro kolech.

Maratón 120 soutěžních a nesoutěžních filmů a mnoha doprovodných akcí potrvá do 28. srpna na několika místech v Praze.

Zastávky cyklojízdy
18.30 hstart u galerie (A)Void pod Rašínovým nábřežím, Praha 2, krátká projekce
19.30 hzastávka v baru Mrtvá Ryba, Benátská ulice 4, Praha 2, krátká projekce
20.30 hLetní kino Fresh Film Festu, Riegrovy Sady (Mlíkárna) film Země kůlů
Trasu cyklojízdy najdete zde.

Reklama

Související témata:

Související články

Fresh Film Fest ve stylu punku a rivality

Fresh Film Fest, který se letos koná od 24.- 28. srpna v Praze, se ponese ve stylu punkového vzdoru. Organizátoři celou kampaň připravili ze zdeformovaných...

Výběr článků

Načítám