Hlavní obsah

Festivalová sezóna pokračuje Třincem, Prahou i Blatnou

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letní festivalová sezóna je v plném proudu a hudební příznivci se i o tomto víkendu přesunou na místa, na nichž se představí jejich oblíbené kapely.

Článek

Nejstarší hudební festival na Moravě se koná v severomoravském Třinci. Letošní osmnáctá Noc plná hvězd bude patřit především tvrdým rockovým kapelám. Přijedou Němci Kreator, Rage, Bonfire a Edguy, domácí scénu budou zastupovat Doga, Wohnout, Mandrage, Citron, Arakain a další.

United Islands Of Prague

Více než 100 kapel z deseti zemí vystupuje na festivalu United Islands Of Prague, který v metropoli potrvá do neděle. Hraje se na několika scénách rozmístěných na Střeleckém ostrově, Kampě, Slovanském ostrově, Dětském ostrově a na přilehlých nábřežích. Vystoupí Braagas, Sporto, Tonya Graves, Natálie Kocábová a další.

Blatná

Sedmnáctý ročník dvoudenního Blatenského festu začne v pátek v 15 hodin v jihočeské Blatné. Představí se kapely Vypsaná fixa, Basta Fidel, Locomotive, Unifiction, Atari Terror, Satisfucktion aj.

Benešov, Olomoucko, Znojmo

První ročník Ferdinand Festu se odbude dnes a zítra v Benešově u Prahy. Zahrají Keks, Prague Conspiracy, Matyas, Prowizorium a další. Ve Vrchoslavicích na Olomoucku začne dnes v podvečer dvoudenní festival Rockový mlýn, na kterém zahrají Alkehol, Škwor, Dymytry nebo Morčata na útěku. Ve Znojmě dnes zahájí multižánrový Wake Up Fest, na němž se během dvou dnů představí Toxique, J. A. R., Vera Cruz a další.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám