Hlavní obsah

Festival Pohoda, který skončil smrtí mladého muže, vrátí část vstupného

Právo, Ivan Vilček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořadatelé hudebního festivalu Pohoda vrátí na požádání část vstupného za předčasné ukončení letošního ročníku festivalu v důsledku silné bouře. Pod nárazem vichřice spadl 18. července jeden za stanů a jeho konstrukce zabila 29letému muže a desítky dalších zranila.

Foto: Eduard Genserek, ČTK

Sanitky odvážely desítky zraněných z festivalu Pohoda v Trenčíně, kde se zřítil stan kryjící pódium a hlediště.

Článek

Jak informují organizátoři festivalu na internetové stránce www.pohodafestival.sk zájemcům vrátí 50procent z ceny sobotní vstupenky a 20procent z ceny permanentky. Nároky je potřebné uplatnit od 15. září do 15. října 2009. Organizátoři si vyhrazují právo rozhodnout jednotlivě o opodstatněnosti žádosti o vrácení vstupného.

V případě vstupenek zakoupených v síti ticketportal, je možné uplatňovat nárok na vrácení části vstupného v místě, kde byla vstupenka zakoupena. "Nevyhnutelností je předložení originální vstupenky s dobře čitelným čárovým kódem a číslem vstupenky" upozorňuje agentura.

V případě vstupenek zakoupených na jiných místech, je potřebné zaslat ověřenou kopii vstupenky doporučeně na adresu: Agentura Pohoda, KZP - Rovniankova 3, 851 02 Bratislava. Na kopii musí být čitelný čárový kód a číslo vstupenky. Ke kopii je potřebné připojit čestné prohlášení o ceně vstupenky, za jakou byla vstupenka zakoupena a o místě zakoupení vstupenky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám