Hlavní obsah

Ed Sheeran si dá pauzu

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský zpěvák Ed Sheeran, jenž letos v červenci vystoupil dvakrát v pražských Letňanech, sdělil, že si dá na nějaký čas pauzu od veřejného vystupování a informování o sobě na sociálních sítích. Prozradil, že se chce věnovat cestování, čtení a psaní.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ed Sheeran se v Praze poprvé představil v únoru roku 2015.

Článek

Neuvedl, jak dlouho to potrvá. Sdělil nicméně, že se vrátí „v pravý čas“. Nyní prý nastal čas, aby vyšel ven a viděl větší kus světa. „Chci víc žít, abych měl v budoucnu o čem psát,“ uvedl.

Na svůj profil na Instagramu si zavěsil jako profilovou fotku černo-bílou zkratku BRB, což znamená „be right back“, tedy „vrátím se brzy“.

Podobnou pauzu si dal Sheeran již v roce 2015. I tehdy argumentoval tím, že chce více cestovat a žít, aby se mohl na svět dívat vlastníma očima, nejenom zprostředkovaně přes obrazovky. Asi po roce se vrátil.

Výsledkem jeho další hudební cesty byla následně skvěle přijatá deska označená symbolem ÷ a nazývaná Divide. V jeho diskografii byla třetí. Ed Sheeran vystoupil v Praze celkem třikrát. Poprvé v roce 2015, letos dvakrát.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám