Hlavní obsah

Ed Sheeran na albu o lásce i ztrátě

Právo, jaš

Britský písničkář Ed Sheeran, jedna z největších hvězd současné hudební scény, oznámil, že jeho čtvrté studiové album pojmenované = vyjde 29. října letošního roku.

Foto: ČTK/PA/Yui Mok

Ed Sheeran

Článek

Pokud jde o název, který se vyslovuje Equals, pokračuje v pojmenovávání desek matematickými symboly. Kolekce vyjde u společnosti Atlantic Records.

„Na albu jsem začal pracovat už v červnu 2017. Byl to dlouhý proces, během kterého jsem zažil lásku, ztrátu, smutek a všechno ostatní. Mám pocit, že mé nové album je skutečný záznam o dospívání,“ napsal Ed Sheeran na Facebook a ujistil fanoušky, že nikdy nebyl na nahranou desku tak hrdý.

Mnoho fanoušků zpěváka se obávalo tanečního zaměření alba naznačeného prvním singlem Bad Habits. S novou písní Visiting Hours je ale Sheeran uklidnil. Za pro něho charakteristickou baladou je jeho osobní příběh.

„Visiting Hours je písnička, kterou jsem napsal jako reakci na velký smutek, když mi zemřel přítel. Je pro mě jedna z nejdůležitějších na albu,“ zdůraznil.

Většinu nových skladeb alba koprodukoval Fred Gibson, známý jako Fred Again, a také Johnny McDavid, se kterým Sheeran připravoval desku Divide. Mezi dalšími spolupracovníky jsou Steve Mac, písničkář Foy Vance nebo Sheeranův bratr Matthew.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám