Hlavní obsah

Do Prahy přijedou The Rasmus. Vydali novou píseň a mají novou kytaristku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Finská rocková kapela The Rasmus oznámila několik novinek. Mezi nimi je i její koncert v Praze. Ve Foru Karlín se představí 15. října letošního roku. Nyní vydala novou písničku Jezebel, ke které pořídila klip. Do sestavy pak přišla nová členka, kytaristka Emili Emppu Suhonenová.

The Rasmus v klipu k písni Jezebel.Video: archiv kapely

 
Článek

Nahradila zakládajícího člena Pauliho Rantasalmiho, jenž ke svému odchodu řekl: „Rozhodl jsem se odejít z kapely a hledat nová dobrodružství a výzvy v životě. Chci poděkovat všem, kteří mi tuto cestu umožnili, zejména vám všem úžasným fanouškům, za ty nejlepší chvíle a vzpomínky. Miluji vás. Jsem neskonale vděčný svým bratrům z kapely za všechno a z celého srdce jim přeji jen to nejlepší. Lauri, Aki & Eero, jste navždy v mém srdci. Hudba nikdy nezemře. Tohle není konec, je jen čas obrátit list.“

Kapela, která se pyšní multiplatinovými prodeji svých alb, prozradila, že se přihlásila do každoroční finské výběrové soutěže Eurovize, a také zveřejnila novou skladbu Jezebel. Je poctou silným ženám, které se berou takové, jaké jsou, ať už se to týká těla, duše, sexuality. K písni je i videoklip.

Skladbu napsal a produkoval Desmond Child, který spolupracoval s The Rasmus na jejich sedmém studiovém albu Black Roses. Child se podílel na vzniku velkých světových rockových alb. Je spoluautorem a producentem písní skupin Kiss, Bon Jovi, Aerosmith, zpěváka Alice Coopera a dalších.

Zpěvák Lauri Ylönen k tomu říká: „Bylo úžasné znovu pracovat s Desmondem. Opravdu ví, jak dát dohromady hit. Jezebel je o dívce, která si bere, co chce, aniž by se ptala.“

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám