Hlavní obsah

Bukovský pokřtil s Vieweghem a Svěrákem Návod na přežití pro muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdravá strava, pitný režim, sexuální život, fyzická kondice a další témata týkající se zdravého životního stylu jsou obsahem knihy Návod na přežití pro muže. Její autor, lékař Igor Bukovský, ji na čtvrtečním křtu v Praze představil spolu s Milanem Markovičem, Michalem Vieweghem a Zdeňkem Svěrákem, kteří na tvorbě knihy spolupracovali.

Článek

"Protože ženám je věnována spousta knih, časopisů a reklam, rozhodl jsem se potěšit i muže," uvedl Bukovský s tím, že podle dosavadních reakcí to byl dobrý nápad. "Píšou mi nadšení muži, že vítají užitečné rady, které už konečně nemusí tajně hledat v ženských časopisech," řekl s úsměvem Bukovský, který pochází ze Slovenska a v Česku provozuje ambulanci klinické výživy.

Podle něj ve své ambulanci řeší nejčastěji problémy s obezitou, zvýšeným cholesterolem, cukrovkou či vysokým krevním tlakem. Tato a další témata jsou součástí Návodu na přežití pro muže, který dále obsahuje informace o fungování lidského těla či rady o zdravé výživě, sportu nebo sexuálním zdraví. Kniha zaujala například moderátora Petra Novotného, který je autorem řady kuchařek. "Já jsem měl pořád pocit, že píšu tak nějak podobně, ale po přečtení jsem zjistil, že na něj opravdu nemám. Řekl bych, že jsem více povrchní," ocenil Novotný knihu Bukovského.

Kniha Návod na přežití pro muže byla loni uvedena na Slovensku. Na její české podobě, jejíž doporučená cena je 489 korun, kromě výše uvedených spolupracovali i desetibojař Roman Šebrle, moderátor Marek Eben a zpěvák Janek Ledecký. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám