Hlavní obsah

Britští Stomp opět v Praze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Po dvou letech vystoupí v pražském Kongresovém centru světoznámá hudební a taneční skupina Stomp. Osm představení rozvíří Prahu ve dnech 17.-22. května neuvěřitelně rychlými rytmickými tanci, uměním dupu a stepu zároveň.

Článek

Britská originální sestava silných individualit, nadšenců a umělců zároveň vznikla v roce 1991 a od té doby s úspěchem projíždí světem. Zaručuje vždy senzaci a výjimečnou show. Komerčně provokativní, ale úchvatná zároveň, neboť vynikající perkusionisté si nic neodpustí. Hrají s jistotou, virtuozitou a energií na sestavu nástrojů nevšedního typu.

Většina jejich instrumentů patří do každodenního života - hrají na plechovky, sudy, popelnice, nádoby a samozřejmě na lidské tělo, které je stoprocentním hudebním a rezonujícím nástrojem. Pohyb a rytmus těla nezná u Stomp mezí. Magie rytmu jistě vtáhne i diváky tohoto dalšího evropského turné.

Reklama

Výběr článků

Načítám