Hlavní obsah

Bon Jovi i Bryan Adams ruší vystoupení, nakazili se covidem

Zpěváci Bryan Adams a Jon Bon Jovi se nakazili covidem-19. Adams musel v neděli zrušit vystoupení na počest uvedení Tiny Turner do Rockové síně slávy.

Foto: Petr Horník, Právo

Bryan Adams

Článek

Kanadský zpěvák Bryan Adams podstoupil test krátce před nedělním vystoupením. Nařizují to pravidla ceremonie, která platí pro všechny, včetně očkovaných umělců. Byl pozitivní. Adams se však cítí dobře. Jeho mluvčí sdělil, je očkovaný a nemá žádné příznaky nemoci.

Na pódiu za něj narychlo zaskočil americký zpěvák Keith Urban. Adams měl původně odzpívat medley písniček například s Christinou Aguilerou a s H.E.R.

Foto: PRÁVO – Petr Hloušek

Jon Bon Jovi

Pozitivní test měl o víkendu také americký pop-rocker Jon Bon Jovi. Zrušil proto vystoupení v Miami. Jeho mluvčí uvedl, že Jon „je plně očkován a cítí se dobře“.

Zpráva o pozitivním testu přišla na poslední chvíli, návštěvníci koncertu už byli na místě, když jim pořadatelé řekli, že zpěvák nepřijede. Bon Joviho doprovodná skupina Kings of Suburbia byla v sále, ale nezahrála. S vystoupením měla být spojena i beseda se zpěvákem a focení s fanoušky. Mluvčí neupřesnil, zda se budou rušit i další plánovaná vystoupení.

Reklama

Výběr článků

Načítám