Hlavní obsah

Beyoncé, Foo Fighters, Rihanna a další na Grammy

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle magazínu Billboard se po dohodě mezi pořadateli hudebních cen Grammy a stávkujícími americkými scenáristy, ke které došlo minulý týden, rozhodly některé hvězdy hudebního nebe, že se na ceremoniálu při udílení cen Grammy 10. února ve Staples Center v Los Angeles přece jen představí, byť chtěli původně podporovat scanáristy.

Článek

Svou účast na slavnostním večeru v minulých dnech potvrdili Beyoncé, Foo Fighters, Carrie Underwood, Mary J. Blige i Rihanna.

Foo Fighters oznámili, že chystají speciální vystoupení, při kterém se na pódiu objeví s dvaceti amatérskými muzikanty, které vybrali v konkurzu. Zpěvák a kytarista Dave Grtohl a jeho kolegové z kapely zahrají svou skladbu v symfonické aranži. Těleso bude dirigovat baskytarista Led Zeppelin John Paul Jones.

Mary J. Blige by se měla představit v duetu s Arethou Franklin, která bude na ceremoniálu vyhlášena největší hudební osobností. Zazpívají i Feist a Alicia Keys. Podle nepotvrzených zpráv se plánuje i comeback Michaela Jacksona a Whitney Houston. Letos se uskuteční již 50. ročník amerických hudebních cen Grammy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám