Hlavní obsah

Ben Stiller se dal na fantasy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jméno komika Bena Stillera by si jen málokdo spojoval s pojmem fantasy, ale co není, může být. Podle zahraničních filmových serverů se totiž chystá produkovat film The Return of King Doug podle fantasy komiksu a současně si v něm i zahraje.

Článek

Komiks Grega Erba a Jasona Oremlanda The Return of King Doug ještě ani není vydán, ale všichni jsou si tak jistí úspěchem, že studio Dreamworks vážně jedná o jeho filmové verzi.

Podle kusých informací, které pronikly na veřejnost, má jít o příběh chlápka, který se po třiceti letech musí vrátit z běžného života do fantasy světa. Tam má být králem a bojovat proti temnotě. Scénář píšou stejní autoři jako komiks. 

Zájem o komiksy ze stáje Oni Press je nyní v Hollywoodu obecně velký, současně se připravuje několik filmových adaptací jako např. Courtney Crumrin and the Night Things, The Damned a Scott Pilgrim.

Fanouškům proslulého komika Stillera nezbývá než doufat, že to celé bude pojato také s humorem, protože představa vážně míněné akční fantasy s Benem Stillerem v hlavní roli nebezpečně zavání propadákem. 

Reklama

Výběr článků

Načítám