Hlavní obsah

Anastacia je zpět. V říjnu zazní unikátní hlas v Praze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nějakou dobu jsme o ní neslyšeli, ale teď je zpět v plné síle. Americká zpěvačka Anastacia vystoupí 4. října v pražském O2 universu.

Foto: Profimedia.cz

Anastacia

Článek

Anastacia se narodila v roce 1968 v Chicagu, vyrůstala ale v New Yorku v rodině zpěváka Roberta Newkirka a herečky Diane Hurleyové. Během devadesátých let se objevovala ve videoklipech jiných umělců, až se jí ve 31 letech konečně podařilo vydat debutové album Not That Kind a byla to hudební bomba, která pronikla do Top 10 v osmi zemích.

Druhé album Freak Of Nature přineslo hit Paid My Dues, který se hraje dodnes. Anastacia si podmanila svět sytým, barevným a spíše hluboko posazeným hlasem. Na vrcholu ji bohužel zastihla rakovina, což její kariéru poněkud přibrzdilo, ale vyléčila se.

Koncem roku 2003 už začala pracovat ve studiu na desce Anastacia. Hlavní hity se jmenovaly Left Outside Alone a Sick and Tired. Následovaly desky Heavy Rotation, It's a Man's World a Resurrection.

Foto: Profimedia.cz

Americká zpěvačka Anastacia

Aktuálně Anastacia vyráží na evropské turné I’m Outta Lockdown – The 22nd Anniversary. Turné má přes 30 zastávek, začíná ve Švýcarsku, zastaví se v Římě, Berlíně a Praze. Poté se vrátí do Velké Británie, kde 8. listopadu 2022 vystoupí v londýnském Hammersmith Eventim Apollo.

Po čtyřech letech tak Anastacia, která prodala více než třicet milionů desek, vyráží do Evropy, aby propagovala sedmé studiové album Evolution.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám